Szarlotka Z Głębokim Naczyniem

Szarlotka Z Głębokim Naczyniem
Przepis Deep-Dish Apple Pie jest gotowy w około 2 godziny i 15 minut i zdecydowanie jest doskonałym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 477 kalorii, 5G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.25 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz jabłka granny smith, sól koszerną, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako deser. 199 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Deep Dish Szarlotka, Szarlotka Z Głębokim Naczyniem, oraz Deep Dish Szarlotka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Każdą ćwiartkę jabłka pokroić w trzecie strony i połączyć w misce ze skórką, sokami, 1/2 szklanki cukru, mąką, solą, cynamonem, gałką muszkatołową i zielem angielskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele AngielskieZiele Angielskie
CynamonCynamon
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Rozwałkuj połowę ciasta i osłoń go na 9 - lub 10-calowej patelni do ciasta, aby rozciągnąć około 1/2 cala na obręczy. Nie rozciągaj ciasta; jeśli jest za małe, po prostu połóż je z powrotem na desce i ponownie zwiń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
5
Napełnij ciasto mieszanką jabłkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
6
Umyj krawędź dolnej skorupy ciasta za pomocą mycia jaj, aby górna skorupa przylegała. Top z drugiej skorupy i przyciąć krawędzie do około 1-cala nad obręczą. Włóż krawędź górnej skorupy pod krawędź dolnej skorupy i zagniataj 2 razem palcami lub widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
JajkoJajko
7
Całą wierzchnią skórkę umyć jajkiem, posypać 1 łyżeczką cukru i pokroić w 4 lub 5 plastrów.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
CukierCukier
JajkoJajko
8
Umieść ciasto na patelni i piec przez 1 do 1 1/4 godziny, lub do momentu, gdy skórka jest rumiana i soki zaczynają się bąbelkować.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Podawać na ciepło.
10
Masło pokroić w kostkę i włożyć do lodówki podczas przygotowywania mieszanki mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
11
Umieść mąkę, sól i cukier w misce robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze i pulsuj kilka razy, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
12
Dodać masło i skrócić. Pulsuj 8 do 12 razy, aż masło będzie wielkości grochu. Po uruchomieniu maszyny wlej lodowatą wodę do rury podającej i pulsuj maszynę, aż ciasto zacznie formować kulkę. Wyrzuć na posypaną mąką deskę i przetocz się w kulę. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
WodaWoda
MasłoMasło
CiastoCiasto
GrochGroch
RolkaRolka
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
13
Ciasto przeciąć na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
14
Rozwałkuj każdy kawałek na dobrze obsypanej mąką desce w okrąg, tocz od środka do krawędzi, obracając i zalewając ciasto, aby upewnić się, że nie przykleja się do deski. Złóż ciasto na pół, umieść na patelni i rozłóż tak, aby pasowało do patelni. Powtórz z wierzchnią skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn