Ciasto jabłkowe, gruszkowe i żurawinowe może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.04 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 409 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jeśli masz mąkę, zmielony cynamon, żurawinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Gruszka-Jabłko-Żurawina Chrupiąca, Chrupiące jabłko, gruszka i żurawina, oraz Żurawina-Gruszka Jabłko Crisp dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Umieścić pie crust w 9-calowy szklany talerz pie zgodnie z kierunkiem na polu dla jednego ciasto wypełnione skorupą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
3
W dużej misce, wymieszać cukier, skrobia kukurydziana, cynamon i gałka muszkatołowa. Delikatnie wymieszać z jabłkami, gruszkami i suszoną żurawiną.
Linia 15x10-calowa patelnia z folią; miejsce na stojaku piekarnika pod stojakiem ciasto zostanie upieczone, aby złapać wszelkie wycieki. Luźno przykryć ciasto arkuszem folii; Piec 1 godzinę. Odkryć; piec 10 minut dłużej lub aż jabłka są miękkie i polewa jest złoty brąz.