Szara POUPON-szynka Glazurowana z kompotem gruszkowym
Szara POUPON-szynka Glazurowana z kompotem gruszkowym to bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. Ten przepis służy 50 i kosztuje 22 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Mieszanka gruszki w soku, skrobia kukurydziana, mielone goździki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Klon i szary POUPON-szkliwione brukselki, Klon i szary POUPON-szkliwione brukselki, oraz GREY POUPON Saucy Fish.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Wymieszać musztardę, syrop i goździki; odstawić.
Odcedzić gruszki, zastrzegając 2 łyżki. soku. Gruszki drobno posiekać; odstawić.
Wlać 2 łyżki. sok gruszkowy do średniego rondla. Wymieszać z papryką, cebulą i porzeczkami; gotować na średnim ogniu, aż warzywa będą chrupiące-miękkie, często mieszając.
Dodać 1/3 szklanki mieszanki musztardy i posiekane gruszki; gotować 10 min., mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać skrobię kukurydzianą i ocet.
Dodać do masy gruszki; dobrze wymieszać. Gotować 2 do 3 min. lub aż mieszanina się zagotuje i zgęstnieje, stale mieszając. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Szynkę ułożyć na płytkiej patelni; przykryć folią.
Piec 1 do 1-1 / 2 godzin lub aż szynka zostanie podgrzana (140F), odsłaniając i szczotkując pozostałą mieszaniną musztardy po 45 minutach. Pokroić szynkę.
Podawać z gruszkowym chutney.