Szafran Rybny Chowder

Szafran Rybny Chowder
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Szafran ryb Chowder spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 1278 kalorii, 63g białka, oraz 99g tłuszczu na porcję. Na $6.97 za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, mintaja, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pół & pół kremu można śledzić to danie główne z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Szafran Małż I Kukurydza Chowder, Zupa z dorsza z szafranem i ziemniakami Fingerling, oraz Placek rybny z zacierem szafranowym.

Instrukcje

1
W dużym rondlu, na średnim ogniu, roztopić masło i szybko dodać cebulę. Gotuj do przezroczystości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj wszystkie ryby do garnka (ryby mogą być gotowane lub surowe)wraz z wodą. Doprowadzić do delikatnego wrzenia i zmniejszyć ogień, gotując pod przykryciem, przez około 15-20 minut, dodając więcej wody, jeśli to konieczne. to da Ci bogaty zasób ryb.Odmierz 2 szklanki rybnego stada, odkładając pozostałe do wykorzystania w przyszłości. Jeśli nie masz wystarczająco dużo zapasów, dodaj wodę do znaku 2 filiżanek i zwróć ją do garnka z rybą itp.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Dodaj pół i pół, delikatnie mieszając, aby nie rozbijać ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na PółPół Na Pół
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4
Posypać solą i pieprzem. Pozwól tej mieszance gotować kolejne 15-20 minutes.At pod koniec czasu gotowania, mieszać w szafran, więcej może być dodany do bogatszego smaku.UWAGA: jeśli chcesz grubszy chowder, wymieszać mąkę i pastę z wodą i dodać do pożądanej konsystencji. Aby uzyskać cieńszą zupę, dodaj resztki ryb lub wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Stado RybStado Ryb
ChowderChowder
SzafranSzafran
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
5
Podawać na gorąco wraz z kawałkami chrupiącego chleba i dużą ilością masła!
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrupiący ChlebChrupiący Chleb
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia38
Magazyn