Szafran Aioli

Szafran Aioli
Szafran Aioli może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 5 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Na 2 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 64. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i weź sól, ciepłą wodę, szczyptę nici szafranowych i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Pomarańcza-Szafran Aïoli, Fideos & Mussel Saffron Aïoli, oraz Smażone Ostrygi Z Szafranem Aioli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz 1 łyżkę ciepłej wody i szafranu w średniej misce i odstawić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj majonez, ocet, sól i czosnek do mieszaniny szafranu, dobrze mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać olej, mieszając trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
SzafranSzafran
OcetOcet
CzosnekCzosnek
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje64
Ocena Zdrowia0
Magazyn