Szafran Aioli
Szafran Aioli może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 5 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Na 2 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 64. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i weź sól, ciepłą wodę, szczyptę nici szafranowych i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Pomarańcza-Szafran Aïoli, Fideos & Mussel Saffron Aïoli, oraz Smażone Ostrygi Z Szafranem Aioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 1 łyżkę ciepłej wody i szafranu w średniej misce i odstawić 30 minut.
Dodaj majonez, ocet, sól i czosnek do mieszaniny szafranu, dobrze mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać olej, mieszając trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji.