Syrop Trzcinowy Glazurowane Słodkie Ziemniaki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj słodkich ziemniaków z syropem trzcinowym. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 682 kalorie, 7G białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz Likier pomarańczowy, mąkę, syrop trzcinowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Glazurowane słodkie ziemniaki z syropem klonowym i limonką, Syrop Trzcinowy Szkliwione Gorące Skrzydełka, oraz Syrop Trzcinowy Pecan Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Ułóż ziemniaki w 13 przez 9 przez 2-calowe szklane naczynie do pieczenia.
Wymieszać syrop trzcinowy, masło i sól w małym rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, a następnie wyjąć patelnię z ognia. Dodać skórkę pomarańczową i Likier.
Wlać mieszaninę cukru na ziemniaki, i wrzucić ziemniaki do herbu. Naczynie szczelnie przykryć folią.
Piec 50 minut, a następnie wyjąć naczynie z piekarnika, zdjąć folię i piec, aż ziemniaki będą miękkie, a syrop lekko zgęstnieje, od czasu do czasu, około 20 minut.
Połączyć masło, brązowy cukier, mąka, cynamon, sól, i pekan w misce robota kuchennego wyposażonego w metalowym ostrzu, i pulse mieszaniny, aż przypomina grube kamyki.
Przenieść mieszaninę do miski, a następnie dodać Pianki i wrzucić do połączenia.
Podnieś temperaturę piekarnika do 425 stopni F.
Wyjąć naczynie do pieczenia z piekarnika i przykryć ziemniaki pianką streusel. Powrót do piekarnika i piec, aż polewa jest bąbelkowo i rumiane, o 10 protokół.