Syrah - duszona jagnięcina z oliwkami, wiśniami i Endywią

Syrah - duszona jagnięcina z oliwkami, wiśniami i Endywią
Syrah-duszona jagnięcina z oliwkami, wiśniami i Endywią może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.67 za porcję. Jedna porcja zawiera 451 kalorii, 40g białka, oraz 25 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka marchwi, liści laurowych, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Duszona jagnięcina z Syrah Jus, Duszona Noga Jagnięcina Z Ziemniakami I Oliwkami, oraz Duszone golonki jagnięce z pomarańczą i oliwkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W średnim rondlu połączyć oliwki z wiśniami i 1 1/2 szklanki wina. Doprowadzić do wrzenia i gotować na małym ogniu przez 5 minut. Przykryć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta WiśnieTarta Wiśnie
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
W dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance podgrzej oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4
Dodać boczek i gotować na umiarkowanym ogniu, aż tłuszcz renderuje, o 7 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
5
Jagnięcinę doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
6
Dodać pieczeń do zapiekanki i brąz dobrze ze wszystkich stron na umiarkowanie dużym ogniu, o 8 protokół.
7
Przełożyć jagnięcinę na talerz z boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
8
Dodać bulion wołowy i pozostałe czerwone wino do zapiekanki i doprowadzić do wrzenia, skrobanie się rumiane kawałki z dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
9
Odstawić jagnięcinę i boczek do zapiekanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
10
Dodaj czosnek, tymianek, marchew, cebula, liście laurowe i pieprz. Przykryć zapiekankę i dusić jagnięcinę w piekarniku przez około 2 godziny i 45 minut, aż będzie bardzo miękka i natychmiastowy termometr włożony do środka pieczenia 18
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Tymczasem ułóż endywii wycięte z boku na dużej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
12
Dodać cukier, sok z cytryny, 1 łyżkę masła i 1 1/2 szklanki wody i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, aż endywia będą miękkie, o 15 protokół. Odkryć i gotować na umiarkowanym ogniu, aż endywia są karmelizowane na dnie, o 8 protokół. Doprawić solą i pieprzem i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
13
W małej misce zmiksuj pozostałe 3 łyżki masła z mąką, aby uzyskać pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
14
Przełożyć jagnięcinę na deskę do rzeźbienia i przykryć luźno folią. Odcedzić duszony płyn do średniego rondla i odcedzić tłuszcz. Gotować na dużym ogniu, aż zmniejszy się do 4 filiżanek, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
15
Dodać oliwki, wiśnie i czerwone Wino i dusić na umiarkowanym ogniu przez 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
16
Ubijamy część duszonego płynu do pasty mącznej, aż będzie gładka, następnie ubijamy pastę do gotującego się sosu i gotujemy na małym ogniu, od czasu do czasu mieszając, aż nie pozostanie mączny smak, około 10 minut. Doprawić solą i pieprzem. Wyrzucić sznurki i pokroić jagnięcinę w grube plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
17
Podawać z sosem i endywią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia24
Magazyn