Swiss Vegetable Medley

Swiss Vegetable Medley
Swiss Vegetable Medley jest bezglutenowy przystawka. Przepis ten służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 11g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 399 kalorii. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 12% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 61 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jeśli masz warzywa, smażoną cebulę, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na dobry wynik spoonacular 59%. Podobne przepisy obejmują Swiss Vegetable Medley, Swiss Vegetable Medley, oraz Kremowy szwajcarski Chard i Bell Pepper Medley.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Odstawić 1/4 szklanki sera i 1/4 szklanki cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej wielkości misce wymieszać rozmrożone warzywa, zupę grzybową, 3/4 szklanki sera szwajcarskiego, śmietanę, pozostałą podsmażoną cebulę i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa GrzybowaZupa Grzybowa
Smażona CebulaSmażona Cebula
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WarzywaWarzywa
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Składniki wlać do 2 kwartowego naczynia do zapiekanek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
4
Piec przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Na wierzch zapiekanki posyp zarezerwowany ser i cebulę i piecz dodatkowe 5 minut, lub aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn