Swiss Vegetable Medley
Swiss Vegetable Medley jest bezglutenowy przystawka. Przepis ten służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 11g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 399 kalorii. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 12% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 61 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jeśli masz warzywa, smażoną cebulę, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na dobry wynik spoonacular 59%. Podobne przepisy obejmują Swiss Vegetable Medley, Swiss Vegetable Medley, oraz Kremowy szwajcarski Chard i Bell Pepper Medley.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Odstawić 1/4 szklanki sera i 1/4 szklanki cebuli.
W średniej wielkości misce wymieszać rozmrożone warzywa, zupę grzybową, 3/4 szklanki sera szwajcarskiego, śmietanę, pozostałą podsmażoną cebulę i pieprz.
Składniki wlać do 2 kwartowego naczynia do zapiekanek.
Na wierzch zapiekanki posyp zarezerwowany ser i cebulę i piecz dodatkowe 5 minut, lub aż ser się rozpuści.