Sweet-Hot Glazed Nuts
Słodko-gorące glazurowane orzechy mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 260 kalorii, 6G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz orzechy, cayenne, mielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Słodkie balsamiczne truskawki z bitą śmietaną Ricotta i klonowymi szkliwionymi orzechami Siewnymi, Espresso Glazed Nuts, oraz Przyprawy glazurowane orzechy i Precel Mix.
Instrukcje
W misce wymieszaj miód, cukier, 1 łyżkę masła, sól, cayenne i cynamon.
Dodać orzechy i dobrze wymieszać, aby pokryć. Zeskrobać mieszaninę orzechów do maślanego 9-przez 13-calowy patelni i wstrząsnąć, aby poziom.
Piec w piekarniku 300, często potrząsając patelnią, aż orzechy będą złotobrązowe pod skórkami (przerwa, aby przetestować, jeśli to konieczne), 20 do 25 minut.
Zeskrobać orzechy na maślanym kawałku folii o wymiarach 10 na 12 cali i ostudzić około 15 minut, a następnie rozłożyć.
Podawać lub przechowywać szczelnie do 3 dni.