Suya Swordfish
Suya Swordfish jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 966 kalorii, 55g białka, oraz 82g tłuszczu. Na $5.1 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę chili, mielony imbir, prażone orzeszki ziemne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać masło orzechowe można śledzić to danie główne z Masło Orzechowe Płatki Owsiane Czekoladowe Ciasteczka jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 37 mówi, że trafił w sedno. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Chicken Suya, Suya (Nigeryjskie Szaszłyki Z Kurczaka), oraz Szaszłyki Z Miecznika.
Instrukcje
Dodać pastę orzechową łącząc masło orzechowe, papryka, papryka chili, sól, mielony imbir i sok z limonki.
Dobrze wymieszać i posmakować. Dostosuj przyprawy w razie potrzeby
Umieścić paski rybne w dużej misce i wlać sos orzechowy na nim, a następnie za pomocą rąk, dobrze wymieszać zapewniając kawałki są pokryte sosem.
Pozostawić do marynowania na kilka godzin lub na noc.
Gdy gotowy do gotowania, przygotować grill i niech węgle rozgrzać do ognistej czerwieni.
Następnie przepuść (nasączone drewniane) szaszłyki przez każdy kawałek miecznika i umieść na olejowanym stojaku.
Niech gotować przez 5-6 minut z jednej strony, a następnie odwrócić i niech druga strona gotować przez 2-3 protokół. Jeśli nie jest gotowy, wyjąć do części grilla, gdzie ciepło jest pośrednie i niech gotować aż gotowe.
Podawać z cienko pokrojoną czerwoną cebulą, pokrojonymi pomidorami koktajlowymi, połówkami limonki i liśćmi kolendry
W blenderze lub robocie kuchennym zmiel orzeszki ziemne, aż zostaną zmiażdżone.Zmielone nakrętki przykleją się do boków pojemnika do mieszania, więc za pomocą szpatułki poluzuj bity od dołu i dookoła boków.
Następnie dodać olej, skropić wraz ze szczyptą soli, mieszając aż do uzyskania konsystencji "gęstej śmietany".
Używać zgodnie z zaleceniami powyżej.