Suwaki Z Polędwicy Mielonej
Suwaki z polędwicy mielonej mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 13g białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 minut. Udaj się do sklepu i odbierz bułki obiadowe, ser cheddar, ogórek koperkowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Polędwica mielona z sosem grzybowym, Suwaki z polędwicy i czarnej trufli, oraz Grillowane polędwiczki z wędzonym boczkiem.
Instrukcje
Usuń niektóre puszyste centrum z bułki tak, że będą siedzieć dobrze na górze hamburgery; odstawić.
Połącz polędwicę z Worcestershire i pieprzem i uformuj 12 (2-calowych) płaskich placków.
Rozgrzej lekko naoliwioną patelnię grillową na umiarkowanym ogniu, aż będzie gorąca, ale nie będzie palić. Hamburgery gotować na umiarkowanym ogniu, obracając, i równomiernie top z serem, o 2 minut na stronę dla średnich lub aż ser topi. (Użyj termometru do mięsa, aby sprawdzić, czy hamburgery osiągnęły 160.)
Przenieść hamburgery na talerzu, i grill bułki, ściąć boki w dół, 1-2 minut lub do tosty.
Sandwich hamburgery między bułki z około 2 pikle na suwak.