Suwaki Do Brzucha Wieprzowego

Suwaki Do Brzucha Wieprzowego
Suwaki wieprzowe brzucha może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 328 kalorii, 6G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 19 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 15 minut. Mieszanka sosu sojowego, nasion kminku, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Suwaki Do Brzucha Wieprzowego, Suwaki Do Brzucha Wieprzowego, oraz Suwaki Z Dżemem Wieprzowym I Pomidorowym.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie warzywa i mokre składniki w oddzielnych miseczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać mokre składniki do warzyw, przykryć i przechowywać w lodówce do 24 godzin. Na brzuch wieprzowy: doprowadzić duży garnek wody do wrzenia i umieścić brzuch wieprzowy w gotować przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Wyjąć i pozostawić do ostygnięcia.
4
Pokroić w 3-calową kostkę i dokładnie osuszyć ręcznikiem papierowym. W ciężkim dolnym garnku roztopić cukier skalny i olej roślinny, stale mieszając.Gdy cukier zaczyna karmelizować i włączyć jasnobrązowy dodać kostki wieprzowe i brązowy ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Dodać imbir, szalotkę, czosnek, cebulę i smażyć przez 8-10 minut, aż warzywa zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Dodać pozostałe składniki i doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć do gotować i przykryć szczelnie pokrywką. Dusić przez 3-4 godziny, aż brzuch wieprzowy będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
7
Brzuch wieprzowy wyjąć z płynu do duszenia na deskę do krojenia i grubo posiekać, usuwając większość skóry i niektóre większe kawałki tłuszczu. Służyć: podzielić każdy brioche bułka i wypełnić kawałki brzucha wieprzowego i sezam slaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka BriocheBułka Brioche
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia

Składniki

23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaChinese five-spice powderChinese five-spice powder12 łyżeczki czosnku w proszkuczarny sezam, tostyczarny sezam, tosty24smallsbułeczki briochebułeczki brioche2largesmarchew, juliennedmarchew, julienned1bunchkolendra, grubo posiekanakolendra, grubo posiekana12 łyżeczki czosnku w proszkunasiona kminku, tostynasiona kminku, tosty8duże plastryświeży korzeń imbiruświeży korzeń imbiru4goździkiczosnek rozgniecionyczosnek rozgnieciony591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami12 łyżeczki czosnku w proszkujalapeno, posiekane, z nasionamijalapeno, posiekane, z nasionami1sok z limonkisok z limonki791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwelekki sos sojowylekki sos sojowy1bunchmięta, grubo posiekanamięta, grubo posiekana1głowykapusta napa, pokrojona bardzo cienkokapusta napa, pokrojona bardzo cienko591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1cebula posiekanacebula posiekana9071 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.brzuch wieprzowybrzuch wieprzowy1głowykapusta czerwona, pokrojona bardzo cienkokapusta czerwona, pokrojona bardzo cienko1czerwona cebula, pokrojona bardzo cienkoczerwona cebula, pokrojona bardzo cienko1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweocet winny ryżowyocet winny ryżowy33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaSzczypta białego sezamuSzczypta białego sezamu5szalotka posiekanaszalotka posiekana791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesos sojowy grzybowysos sojowy grzybowy8Scotch Bonnet Chile, posiekaneScotch Bonnet Chile, posiekane1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecukier skalny, kruszonycukier skalny, kruszony23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 412 łyżeczki czosnku w proszkubiały sezam, tostybiały sezam, tosty591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweChińskie wino do gotowaniaChińskie wino do gotowania
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 15 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia3
Magazyn