Suwaki wieprzowe brzucha może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 328 kalorii, 6G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 19 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 15 minut. Mieszanka sosu sojowego, nasion kminku, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Suwaki Do Brzucha Wieprzowego, Suwaki Do Brzucha Wieprzowego, oraz Suwaki Z Dżemem Wieprzowym I Pomidorowym.
Instrukcje
1
Połącz wszystkie warzywa i mokre składniki w oddzielnych miseczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodać mokre składniki do warzyw, przykryć i przechowywać w lodówce do 24 godzin. Na brzuch wieprzowy: doprowadzić duży garnek wody do wrzenia i umieścić brzuch wieprzowy w gotować przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch Wieprzowy
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Wyjąć i pozostawić do ostygnięcia.
4
Pokroić w 3-calową kostkę i dokładnie osuszyć ręcznikiem papierowym. W ciężkim dolnym garnku roztopić cukier skalny i olej roślinny, stale mieszając.Gdy cukier zaczyna karmelizować i włączyć jasnobrązowy dodać kostki wieprzowe i brązowy ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodać imbir, szalotkę, czosnek, cebulę i smażyć przez 8-10 minut, aż warzywa zmiękną.
Dodać pozostałe składniki i doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć do gotować i przykryć szczelnie pokrywką. Dusić przez 3-4 godziny, aż brzuch wieprzowy będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch Wieprzowy
7
Brzuch wieprzowy wyjąć z płynu do duszenia na deskę do krojenia i grubo posiekać, usuwając większość skóry i niektóre większe kawałki tłuszczu. Służyć: podzielić każdy brioche bułka i wypełnić kawałki brzucha wieprzowego i sezam slaw.