Suwaki
Suwaki mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 10% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 378 kalorii, 18g białka, oraz 31g tłuszczu. 19 osób było pod wrażeniem tej receptury. Jeśli masz pieprzony boczek, bułki obiadowe, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Hot Ham Sliders, Suwaki, oraz Suwaki podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej grill do średniego ciepła.
W misce wymieszać mieloną wołowinę, ciężką śmietanę, Worcestershire oraz sól i trochę pieprzu. Użyj rąk, aby dokładnie wymieszać składniki. Uformuj 1/4 szklanki mieszanki mięsnej w paszteciki, tworząc łącznie 16 pasztecików. Zrób wcięcie kciukiem, aby paszteciki nie plumping zbyt dużo, gdy gotują.
Grillować suwaki, aż tylko gotowane przez, 2 do 3 minut na stronę.
Wyjąć z grilla i ułożyć na półmisku.
Toast połówkowe bułeczki na grillu.
Umieść suwaki między bułkami i podawaj natychmiast.
Smażyć boczek na patelni na średnim ogniu, aż będzie lekko chrupiący, około 8 minut.
Wyjąć z patelni i pokroić na kawałki wielkości bite.
Na oddzielnej patelni gotować cebulę na maśle na małym ogniu, aż zostanie karmelizowana, 20 do 30 minut, od czasu do czasu mieszając.
Użyj widelca, aby kruszyć gorgonzolę.
Boczek, karmelizowaną cebulę i pokruszoną gorgonzolę układamy w osobne miseczki.
Podawać jako pyszne polewy zarówno do sliderów, jak i sera makaronowego.