Suszony-wiśniowy i włoski farsz do kiełbas

Suszony-wiśniowy i włoski farsz do kiełbas
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj farszu z suszonych wiśni i włoskiej kiełbasy. Ten przepis służy 10. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 358 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, masło, wiśnie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chała, kiełbasa i suszony farsz Wiśniowy, Farro, Dynia maślana, kiełbasa i suszony farsz Wiśniowy, oraz Indyk szkliwiony wiśniami z suszonym farszem wiśniowo-jabłkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w 12-calowej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj seler i cebulę i gotować, aż półprzezroczyste, 5 do 7 protokół. W dużej misce lub patelni połączyć seler i cebulę z chlebem, wiśniami, kiełbasą, pietruszką, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
Pietruszka-naćPietruszka-nać
KiełbasaKiełbasa
SelerSeler
CebulaCebula
PieprzPieprz
ChlebChleb
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
3
Dodaj bulion i mieszaj, aż dobrze się połączą. Używając dużej łyżki, luźno Wrzuć mieszaninę do indyka tuż przed pieczeniem. Przykryć i piec niewykorzystany farsz w piekarniku 325 F przez 1 godzinę; odkryć i piec przez 15 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Cała TurcjaCała Turcja
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia6
Magazyn