Suszone Ciasto Wiśniowo-Migdałowe

Suszone Ciasto Wiśniowo-Migdałowe
Need a deser wegetariański? Suszone ciasto wiśniowo-migdałowe może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 446 kalorii, 10g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Boże Narodzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, niebieloną mąkę uniwersalną, morele i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Suszony Chleb Wiśniowo-Migdałowy, Bułeczki Z Suszonymi Wiśniami Migdałowymi, oraz Suszone Bułeczki Wiśniowo-Migdałowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°. masło i mąka 10-calowa średnica nonstick angel food Cake pan. Dół linii z pergaminem. Wrzucić pierwsze 4 składniki z 1/2 szklanki mąki w dużej misce do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Beztłuszczowej I Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Waniliowej (np. Jell-O®)Opakowania Beztłuszczowej I Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Waniliowej (np. Jell-O®)
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
PiekarnikPiekarnik
2
Ubić Pozostałe 1 1/2 szklanki mąki, proszek do pieczenia i sól w średniej misce do wymieszania. Za pomocą miksera elektrycznego, beat masło i oba cukry w innej dużej misce, aż puszyste. Ubić jajka po 1 na raz, dobrze mieszając po każdym dodaniu. Ubić w rumie, syropie klonowym i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Syrop KlonowySyrop Klonowy
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
SólSól
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Dodać mieszaninę mąki i ubić, aż tylko połączone. Wymieszać z mieszanką suszonych owoców. Łyżka ciasto do przygotowanej patelni, spłaszczając, aby wyeliminować kieszenie powietrzne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone OwoceSuszone Owoce
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec, aż tester włożony w pobliżu środka ciasta wychodzi czysty i ciasto jest głęboki złoty kolor, około 1 godziny 30 minut. Schłodzić na patelni 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
1
W misce ubić rum i syrop klonowy. Łyżka pół na ciepłe ciasto na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KlonowySyrop Klonowy
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
PatelniaPatelnia
2
Odstawić do wchłonięcia.
3
Pokroić wokół ciasta, aby poluzować; odwrócić na talerz. Odklej papier. Łyżka pozostałego syropu na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
4
Odstawić około 4 godzin. (Może być wykonane z wyprzedzeniem. Przykryć i przechowywać w temperaturze pokojowej 1 dzień lub schłodzić do 1 tygodnia.)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia9
Magazyn