Surowy Parfait bananowy z kruszonką

Surowy Parfait bananowy z kruszonką
Ten przepis służy 2 i kosztuje $14.29 za porcję. Jedna porcja zawiera 2747 kalorii, 76g białka, oraz 153g tłuszczu. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać banany, kochasz ten przepis, namoczone nerkowce, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest super. Spróbuj Apricot Crumble Parfait, Apple Crumble Quinoa Parfait, oraz Cherry, Pistachio Cream & Oat-Len Crumble Parfait dla podobnych receptur.

Składniki

4banany ekologiczne (prawie dojrzałe)banany ekologiczne (prawie dojrzałe)2Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPrzekładamy kruszonkę do miski i odstawiamyPrzekładamy kruszonkę do miski i odstawiamy1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkinamoczone surowe orzechy nerkowca (moczone przez 2 godziny)namoczone surowe orzechy nerkowca (moczone przez 2 godziny)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkinasączone surowe orzechy nerkowcanasączone surowe orzechy nerkowca1szczyptaSzczypta cynamonuSzczypta cynamonu3(zima)surowy olej kokosowysurowy olej kokosowy596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimłoda woda kokosowa (jest już w kokosie)młoda woda kokosowa (jest już w kokosie)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwoda kokosowa (może zastąpić filtrowaną wodę)woda kokosowa (może zastąpić filtrowaną wodę)2Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPulsuj aż do kruchości(patrz prawy dolny obrazek). Nie przerabiajPulsuj aż do kruchości(patrz prawy dolny obrazek). Nie przerabiaj2Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyRobot KuchennyRobot Kuchenny1szkłoŁyżka trochę kruszonki polewa na dnie i naciśnij lekkoŁyżka trochę kruszonki polewa na dnie i naciśnij lekko1szkłoTa kroplówka, która ominęła, wyglądała naprawdę ładnie…Ta kroplówka, która ominęła, wyglądała naprawdę ładnie…2Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyBlendujemy do uzyskania super kremowej konsystencji i wstawiamy do lodówki do ostygnięciaBlendujemy do uzyskania super kremowej konsystencji i wstawiamy do lodówki do ostygnięcia3(zima)zmielone złote siemię lniane (można użyć młynka do kawy)zmielone złote siemię lniane (można użyć młynka do kawy)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)syrop klonowy klasy B (lub surowy miód)syrop klonowy klasy B (lub surowy miód)2(zima)syrop klonowy klasy B (lub surowy miód)syrop klonowy klasy B (lub surowy miód)2Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyMięso z jednego młodego kokosaMięso z jednego młodego kokosa2Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyUsuń doły z dat MedjoolUsuń doły z dat Medjool4Medjool daktyle (może zastąpić 1 szklankę suszonych rodzynek)Medjool daktyle (może zastąpić 1 szklankę suszonych rodzynek)1szczyptaSzczypta gałki muszkatołowejSzczypta gałki muszkatołowej1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkinasączone i odwodnione surowe orzechy pekan (można używać tylko nasączone, konsystencja będzie bardziej miękka, mniej chrupiąca)nasączone i odwodnione surowe orzechy pekan (można używać tylko nasączone, konsystencja będzie bardziej miękka, mniej chrupiąca)2Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyCzy kochasz ten przepisCzy kochasz ten przepis1szczyptaSzczypta drobno mielonej soli morskiejSzczypta drobno mielonej soli morskiej11 funt cukinii,sól morska drobno mielonasól morska drobno mielona11 funt cukinii,ekstrakt waniliowy lub 1/2 fasoli waniliowejekstrakt waniliowy lub 1/2 fasoli waniliowej1(może być lub przeglądać)ekstrakt waniliowy lub nasiona z 1/4 strąka fasoli waniliowejekstrakt waniliowy lub nasiona z 1/4 strąka fasoli waniliowej1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkinamoczone i odwodnione surowe orzechy włoskie (można używać tylko nasączone, konsystencja będzie bardziej miękka, mniej chrupiąca)namoczone i odwodnione surowe orzechy włoskie (można używać tylko nasączone, konsystencja będzie bardziej miękka, mniej chrupiąca)1sliceNa wierzch polej bitą śmietaną, dodaj banana i polej kruszonkąNa wierzch polej bitą śmietaną, dodaj banana i polej kruszonką2Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyZacznijmy od bitej śmietany waniliowejZacznijmy od bitej śmietany waniliowej2Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyBlenderBlender2Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyi wrzucić do blenderai wrzucić do blendera1DużeWykonanie: / Czas Przygotowania: 30minsWykonanie: / Czas Przygotowania: 30mins2Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyDzielenie się zasadami i na pewno to doceniamDzielenie się zasadami i na pewno to doceniam2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiSpróbuj kupić wszystko organi oto dlaczegoSpróbuj kupić wszystko organi oto dlaczego2Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyTak, zjadłem.Tak, zjadłem.1małeMożesz użyć okularów wotywnych, aby zrobić małe porcje Parfaitu. Moi współpracownicy będą dostawać smakołyki w poniedziałek. Proszę bardzo. EnjoyMożesz użyć okularów wotywnych, aby zrobić małe porcje Parfaitu. Moi współpracownicy będą dostawać smakołyki w poniedziałek. Proszę bardzo. Enjoy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia69
Magazyn