Surowe ostrygi z sosem Mignonette

Surowe ostrygi z sosem Mignonette
Surowe ostrygi z sosem Mignonette to bezglutenowe, bezmleczne i pescatarian przepis z 24 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 0g białka, 0g tłuszczu i w sumie 12 kalorii. Za 20 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka sardeli, szalotki, sherry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Nie Wiele osób naprawdę lubi ten hor d ' oeuvre. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 12 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak super. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Surowe ostrygi na pół skorupce z ogórkiem Mignonette, Surowy Baton (ostrygi i małże) z azjatyckim przepisem na Mignonette, oraz Ostrygi Na Pół Skorupce Z Sosem Mignonette.

Instrukcje

1
W rondelku na średnim ogniu dodaj białe wino i szalotkę i zmniejsz przez 5 do 8 minut do połowy pierwotnej objętości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodaj sherry, pietruszkę i sok z cytryny, gotuj przez dodatkowe 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
3
Zdejmij z ognia i dodaj sardele, pozostaw do ostygnięcia na 20 minut, a następnie ponownie wymieszaj przed posypaniem ostryg. Ułóż na półmisku i podawaj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej

Polecane wino: Chardonnay, Riesling, Muscadet

Ostrygi można łączyć z Chardonnay, Riesling i Muscadet. Maślany chardonnay świetnie nadaje się do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, a muscadet to klasyczny wybór dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przypraw w swoich skorupiakach, półsuche riesling może zrównoważyć upał. Możesz spróbować Broadside Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.
Broadside Chardonnay
Broadside Chardonnay
Jasne jasne złoto. Dojrzałe aromaty gruszki i nektaryny wykazują dobrą klarowność i podnoszą zadymiony osad i niuanse prażonych ziaren z napowietrzaniem. Jedwabista i otwarta dzianina, oferująca skoncentrowane smaki sadu i owoców pestkowych uzupełnione sugestiami kopru włoskiego i miodu. Jakość dymu powraca po długim, gładkim wykończeniu, które pozostawia odświeżająco gorzką nutę Skórki gruszki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 12 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn