Surowe ostrygi z sosem Mignonette

Surowe ostrygi z sosem Mignonette to bezglutenowe, bezmleczne i pescatarian przepis z 24 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 0g białka, 0g tłuszczu i w sumie 12 kalorii. Za 20 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka sardeli, szalotki, sherry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Nie Wiele osób naprawdę lubi ten hor d ' oeuvre. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 12 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak super. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Surowe ostrygi na pół skorupce z ogórkiem Mignonette, Surowy Baton (ostrygi i małże) z azjatyckim przepisem na Mignonette, oraz Ostrygi Na Pół Skorupce Z Sosem Mignonette.
Instrukcje
W rondelku na średnim ogniu dodaj białe wino i szalotkę i zmniejsz przez 5 do 8 minut do połowy pierwotnej objętości.
Dodaj sherry, pietruszkę i sok z cytryny, gotuj przez dodatkowe 3 do 4 minut.
Zdejmij z ognia i dodaj sardele, pozostaw do ostygnięcia na 20 minut, a następnie ponownie wymieszaj przed posypaniem ostryg. Ułóż na półmisku i podawaj natychmiast.
Polecane wino: Chardonnay, Riesling, Muscadet
Ostrygi można łączyć z Chardonnay, Riesling i Muscadet. Maślany chardonnay świetnie nadaje się do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, a muscadet to klasyczny wybór dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przypraw w swoich skorupiakach, półsuche riesling może zrównoważyć upał. Możesz spróbować Broadside Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.
![Broadside Chardonnay]()
Broadside Chardonnay
Jasne jasne złoto. Dojrzałe aromaty gruszki i nektaryny wykazują dobrą klarowność i podnoszą zadymiony osad i niuanse prażonych ziaren z napowietrzaniem. Jedwabista i otwarta dzianina, oferująca skoncentrowane smaki sadu i owoców pestkowych uzupełnione sugestiami kopru włoskiego i miodu. Jakość dymu powraca po długim, gładkim wykończeniu, które pozostawia odświeżająco gorzką nutę Skórki gruszki.