Surf ' N Earth

Surf ' N Earth
Surf 'N Earth może być tylko hor d' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Mieszanka grudek kraba, sok z cytryny, masło, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Ziemia i morze z " Coi " (Cz. 2), Chleb Ziemny, oraz Najlepsze Chili na Ziemi.

Instrukcje

1
Dodać masło czosnkowe: Pulse czosnek w robocie kuchennym aż posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodaj masło, skórkę z cytryny, sok z cytryny, natkę pietruszki, 1 łyżeczkę soli i 1/2 łyżeczki pieprzu; pulsuj, aż będzie gładka. Schłodzić co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Przygotuj grzyby: Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Wrzuć grzyby z 1 łyżką oliwy z oliwek i doprawić solą. Każdy grzyb napełnij 1 czubatą łyżeczką masła czosnkowego (resztę masła czosnkowego zarezerwuj na nadzienie krabowe). Ułożyć pieczarki w naczyniu do pieczenia i piec do miękkości, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
KrabKrab
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
4
W międzyczasie podgrzej pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać szalotka i Krab; gotować, aż szalotka jest miękka, o 3 protokół. Wymieszać w winie i gotować, aż lekko zmniejszona, o 1 minutę. Wymieszać z zarezerwowanym masłem czosnkowym (około 1/3 szklanki), aż się rozpuści. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
CrabmeatCrabmeat
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Wyjąć z ognia i popchnąć mieszaninę kraba na jedną stronę patelni; niech nadmiar soków zebrać.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Wyjmij grzyby z piekarnika i rozgrzej brojlery. Pieczarki nadziewamy mieszanką krabową. Wrzucić panko z sokami na patelni; posypać grzybami. Broil aż złoty, o 2 protokół. Wyciśnij cytrynowe kliny na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Zdjęcia Charles Masters
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia12
Magazyn