Surf And Turf Salad

Surf And Turf Salad
Surf And Turf Salad może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 5,26 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 46g białka, 27g tłuszczu i w sumie 470 kalorii. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 27 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka czosnku, soli i pieprzu, pietruszki o płaskich liściach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 86%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Niesamowita Sałatka z Surf and Turf, Surf And Turf dla dwojga, oraz Surf & Turf dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill stołowy, patelnię grillową lub grill na świeżym powietrzu do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Połącz pierwsze 10 składników w płytkim naczyniu. Płaszcz flank stek w mieszaninie i rezerwy 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z FlankiStek Z Flanki
3
Przytnij końce i 1 cal wierzchołków z szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
4
Skrop oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia zarówno szalotki, jak i krewetki i dopraw solą, pieprzem i płatkami czerwonej papryki. Grilluj szalotki i krewetki 2 minuty z każdej strony. Następnie usuń i zarezerwuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Umieść mięso na patelni grillowej i gotuj 3 do 4 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
6
Usuń mięso i pozwól sokom osiąść, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Połącz zielenie, cebulę i liście pietruszki na dużym talerzu lub pojedynczych talerzach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
ZieloniZieloni
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
8
Pokrój szalotki na 1-calowe kawałki, rozsyp na zieleniach, a następnie równomiernie rozprowadź grillowane krewetki na zieleniach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki Z GrillaKrewetki Z Grilla
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
ZieloniZieloni
9
Wymieszaj sok z cytryny, koncentrat pomidorowy i Worcestershire w małej misce i wymieszaj oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia. Dopraw dressing solą i pieprzem i skrop nim tam iz powrotem po ułożonych zieleniach, szalotkach i krewetkach. Pokrój stek bardzo cienko pod kątem pod kątem ostrym nożem i ułóż na sałatce.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
ZieloniZieloni
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W27 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia72
Magazyn