Supreme Fruit and Nut Brownie deser
Przepis Supreme owoce i orzechy Brownie deser jest gotowy w około 3 godziny i 20 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 379 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, bitą lukier waniliowy, mleko kokosowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batoniki do żucia z owocami i orzechami, Parfaits z owoców tropikalnych z batem z orzechów waniliowych, oraz Supreme Brownie Sundaes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Smaruj tylko dno lub 9-calową kwadratową patelnię z natryskiem do gotowania lub skracaniem. Odstawić 12 wiśni do dekoracji.
Usunąć łodygi i grubo posiekać Pozostałe wiśnie; odstawić.
Umieść kokosa w średniej misce.
Posypać 1 łyżką mleka kokosowego na kokosie; delikatnie wymieszać widelcem do wymieszania. Wymieszać migdały i posiekane wiśnie; odstawić.
W dużej misce, wymieszać brownie mix, woreczek syrop czekoladowy, olej, reserved 1/2 szklanki soku wiśniowego, ekstrakt z migdałów i jaj z łyżką do wymieszania.
Rozłóż połowę ciasta na patelni. Łyżka mieszanki kokosowej równomiernie na ciasto. Łyżka pozostała połowa ciasta na mieszaninę kokosową na pokrycie.
Piec brownies 45 do 49 minut lub do środka brownies wiosna z powrotem, gdy lekko dotknął palcem. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu, około 2 godzin.
Tymczasem w małej misce wymieszaj wszystkie składniki lukru kokosowego, aż będą gładkie.
Do serwowania kawałków pokroić ciasteczka w 3 rzędy po 4 rzędy.
Miejsce na poszczególnych talerzach deserowych. Łyżka lukru nad każdą porcją.
Udekoruj każdą wiśnią i dodatkowymi pokrojonymi migdałami.