Super Prosta Piknikowa Sałatka Ziemniaczana

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Super-prostej piknikowej sałatki ziemniaczanej. Jedna porcja zawiera 104 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać seler, haszysz brązowe ziemniaki, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Super prosta 25-minutowa zupa z pieczonych ziemniaków, Spaghetti Carbonara z makaronem ze słodkich ziemniaków {GF, niskotłuszczowy + Super PROSTY}, oraz Super Prosta Sałatka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 3-quart ungreased microwavable bowl, wymieszać mrożone ziemniaki i wodę; równomiernie rozprowadzić w misce. Przykryć szczelnie folią do mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa na wysoki 15 do 20 minut lub do ziemniaków są gorące i miękkie, mieszając raz w połowie gotowania.
Do gorących ziemniaków dodać ocet, musztardę, sól i pieprz; dobrze wymieszać.
Rozprowadzić równomiernie w misce. Przykryć, przechowywać w lodówce co najmniej 5 godzin lub do całkowitego ostygnięcia.
Tymczasem w 2-ćwiartkowym rondlu umieść jajka w pojedynczej warstwie.
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć jaja o 1 cal.
Podgrzać do wrzenia. Natychmiast zdjąć z ognia; przykryć i odstawić 15 minut.
Odcedzić; spłukać zimną wodą.
Umieść jajka w misce z lodowatą wodą; odstawić 10 minut.
Drenaż. Jajka obrać ze skórki. Rezerwa 1 jajko do dekoracji; posiekać pozostałe 4 jajka.
Majonez wymieszać z zimną mieszanką ziemniaczaną.
Dodaj seler, cebulę i posiekane jajka; Wrzuć delikatnie, aby wymieszać. Mieszanka łyżka do dużej miski. Jajka ugotowane na twardo pokroić w plasterki; ułożyć na wierzchu sałatki.
Podawać natychmiast, lub przykryć i przechowywać w lodówce do czasu serwowania.