Super Pikantna Sałatka Ziemniaczana

Super Pikantna Sałatka Ziemniaczana
Need a bez glutenu, bez nabiału i całe 30 przystawek? Super pikantna sałatka ziemniaczana może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 88 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu. Czwarty Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jeśli masz pod ręką ziemniaki bliss, sól koszerną, żółtka jaj i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Super Pikantna Sałatka Ziemniaczana, Pikantna Sałatka Ziemniaczana O Niskiej Zawartości Tłuszczu, oraz Pikantna Nowa Sałatka Ziemniaczana.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Ziemniaki pokroić w ćwiartki i umieścić w dużym garnku, dodać czosnek i przykryć ziemniaki o około 2 cale wodą. Doprawić obficie solą. Doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować, aż ziemniaki są miękkie widelec, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Podczas gotowania ziemniaków włóż 2 łyżki oliwy z oliwek do patelni saute, dodaj boczek i doprowadzić do średnio wysokiej temperatury. Gotuj boczek, aż będzie brązowy i chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Zdjąć z ognia i dodać cebulę, seler i ocet. Doprawiamy solą i rezerwą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
5
Gdy ziemniaki są delikatne, odcedź je z wody i przenieś do dużej miski do mieszania. Gdy ziemniaki są jeszcze gorące dodaj mieszankę boczek-cebula. Mieszaj, aby włączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
6
Dodać majonez i wymieszać. Smak przypraw i wymieszać z musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
7
W razie potrzeby dodać więcej soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
8
Zesty!
9
Żółtka umieścić w misce robota kuchennego i dodać ocet i musztardę. Doprawić solą, do smaku. Włącz urządzenie i bardzo powoli zacznij mżać w oleju. Kroplówka, kroplówka, kroplówka, aż mieszanina zacznie wyglądać jak majonez, następnie można dodać powolny, stały strumień oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn