Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Super małże z Chorizo spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 343 kalorie, 23G białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz małże, wino, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 77%. Podobne przepisy to Tajny składnik (Chorizo): Chorizo-gotowane na parze małże i małże z białą fasolą, Małże z Chorizo, oraz P. e. i. małże W / Chorizo.
Instrukcje
1
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2
Podgrzej głęboką patelnię z ciasną pokrywą na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
3
Dodaj oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, 1 obrót patelni, dodaj chorizo i brązowy trochę, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
Starty Ser Jack, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
4
Dodać cebulę i posiekany czosnek i gotować 2 minuty więcej. Ułóż małże w jednej warstwie, a następnie dodaj wino, gotuj 30 sekund, a następnie przykryj garnek i gotuj, aż małże się otworzą. Podczas gdy małże pracy, tosty podzielonego chleba aż równomiernie złoty.
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.