Sunday Sticky Chicken
Sunday Sticky Chicken może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 525 kalorii, 32G białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.38 za porcję. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, kurczaka, sól przyprawioną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sunday Chicken, Niedzielny najlepszy kurczak, oraz Sunday Best Pieczony Kurczak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużej, zamykanej plastikowej torbie, połączyć mąkę, sól i zmielony czarny pieprz.
Umieścić części kurczaka w torbie i wstrząsnąć do płaszcza.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Umieścić części kurczaka w gorącym oleju i lekko brązowy szybko ze wszystkich stron.
Przenieść części kurczaka do holenderskiego piekarnika, dodać mleko i bulion i przykryć.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 1 godzinę.
Wyjąć z piekarnika i przenieść kurczaka do naczynia. W oddzielnej małej misce połącz skrobię kukurydzianą i wodę i dobrze wymieszaj, aż skrobia kukurydziana się rozpuści.
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej trochę na raz do cieczy w holenderskim piecu, aż do osiągnięcia pożądanej konsystencji.
Podawać ten sos na kurczaka lub na boku.