Sunday Sticky Chicken

Sunday Sticky Chicken
Sunday Sticky Chicken może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 525 kalorii, 32G białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.38 za porcję. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, kurczaka, sól przyprawioną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sunday Chicken, Niedzielny najlepszy kurczak, oraz Sunday Best Pieczony Kurczak dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej, zamykanej plastikowej torbie, połączyć mąkę, sól i zmielony czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Sól SezonowanaSól Sezonowana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Umieścić części kurczaka w torbie i wstrząsnąć do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki KurczakaKawałki Kurczaka
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
4
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Umieścić części kurczaka w gorącym oleju i lekko brązowy szybko ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki KurczakaKawałki Kurczaka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Przenieść części kurczaka do holenderskiego piekarnika, dodać mleko i bulion i przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki KurczakaKawałki Kurczaka
BulionBulion
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
7
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjąć z piekarnika i przenieść kurczaka do naczynia. W oddzielnej małej misce połącz skrobię kukurydzianą i wodę i dobrze wymieszaj, aż skrobia kukurydziana się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Cały KurczakCały Kurczak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PiekarnikPiekarnik
9
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej trochę na raz do cieczy w holenderskim piecu, aż do osiągnięcia pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
10
Podawać ten sos na kurczaka lub na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn