Sundae Cone " Ciasto
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 41 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 25. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 25 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać olej, sadzarki prażone orzeszki ziemne, półsłodka czekolada piekarza, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Malinowe Lody Lody Cone Cupcakes, Brownie Sundae Ice Cream Cone Cupcakes, oraz Hot Fudge Brownie i Double Scooped Ice Cream Sundae High Hat Cupcakes...in Stożek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Użyj tylnej części łyżki, aby zapakować lody do folii 1-1 / 2-qt. miska. Zmiażdżyć 4 rożki cukru; posypać lodami. Wciśnij delikatnie do lodów, aby utworzyć równomierną skórkę.
Zamrażać 4 godziny lub aż lody będą twarde.
Deser Unmold na talerzu; usunąć folię. Rozbij Pozostałe szyszki na kawałki; naciśnij na deser.
Czekoladę rozpuścić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu tuż przed podaniem deseru. Wymieszać z olejem; lekko ostudzić.
Skropić deserem, posypać orzechami.