Summerly Squash
Summerly Squash wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 77 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, cukinia, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Penne z dyni, jarmużem i kozim serem {12 tygodni zimowej dyni}, Pikantny filet z dorsza z sosem kokosowo-Squashowym na prażonym Żołędziu, oraz Butternut Squash Noodle Turkey Bolognese faszerowane Acorn Squash z roztopionym Gruyere: dwa sposoby.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę o 5 protokół, do miękkości.
Pomidory wymieszać, doprawić solą i pieprzem. Nadal gotować i mieszać około 5 protokół.
Wymieszać w cukinii, żółty squash, liść laurowy, i bazylia. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu 20 minut, mieszając od czasu do czasu.
Przed podaniem usunąć liść laurowy.