Summer Squash and Corn Chowder

Summer Squash and Corn Chowder
Need a danie główne bezglutenowe? Lato Squash i kukurydza Chowder może być niesamowite przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 276 kalorii, 13g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś sól, seler, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Summer Squash & Corn Chowder, Summer Squash and Corn Chowder, oraz Summer Squash and Corn Chowder dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Boczek ugotować w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Wyjąć boczek z patelni, rezerwując 2 łyżeczki kapieli na patelni. Pokruszyć boczek i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj 1/2 szklanki cebuli, seler, i squash do kapieli na patelni; smażyć 8 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SelerSeler
CebulaCebula
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Rezerwa 1 szklanka kukurydzy; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
5
Pozostałą kukurydzę i 1 szklankę mleka umieścić w blenderze; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Dodaj pozostałe 1 1/4 szklanki mleka, tymianek, 1/2 łyżeczki soli i pieprz do blendera; proces tylko do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
TymianekTymianek
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Dodać mieszaninę puree i zarezerwowane 1 Puchar kukurydzy na patelnię. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować 5 minut lub do dokładnie ogrzanego, stale mieszając. Wymieszać 1/8 łyżeczki soli. Chochla o 1 1/2 szklanki zupy do każdej z 4 misek; top każdej porcji z około 1 łyżka boczku, 1 łyżka pozostałych cebuli, i 1 łyżka sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
CebulaCebula
BoczekBoczek
KukurydzaKukurydza
SólSól
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
ChochlaChochla
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn