Sum w sosie imbirowym

Sum w sosie imbirowym
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Sum w sosie imbirowym może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 205 kalorii. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, olej roślinny, zmielony imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć biały ocet winny, można śledzić to danie główne z Tort Z Czerwonego Aksamitu jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Filety z Suma w sosie imbirowym, Sum z sosem koperkowym, oraz Sum czerniony z sosem kreolskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 2-cup kuchenka mikrofalowa bezpieczne miski, połączyć cebulę, olej i imbir. Kuchenka mikrofalowa, odkryte, na wysokości przez 1-1 / 2 minuty lub do momentu, gdy cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
W małej misce, połączyć skrobię kukurydzianą i wody, aż będzie gładka. Wymieszać bulion, sos sojowy, ocet i cayenne. Wymieszać z mieszanką cebuli. Kuchenka mikrofalowa, odsłonięta, przy 70% mocy przez 2-3 minuty, mieszając po każdej minucie, aż sos się zagotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Sos SojowySos Sojowy
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
OcetOcet
BulionBulion
CebulaCebula
SOSSOS
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Umieścić sum w kuchence mikrofalowej 3-qt. danie; polać rybę sosem. Przykryj i mikrofaluj na wysokości przez 5-6 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SumSum
SOSSOS
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Rodzaje PotrawSos
Magazyn