Sum Smażony Południowy

Sum Smażony Południowy

Instrukcje

1
Zanurz 1 filet z Suma w mieszaninie jaj, wypuszczając nadmiar kapania, a następnie zanurz w solankach, aby pokryć i przenieść na tacę wyłożoną papierem woskowym. Pozostałe filety pokryć w ten sam sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy SaltineKrakersy Saltine
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozgrzej piekarnik do 149°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SumaFilety Z Suma
Krakersy SaltineKrakersy Saltine
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
3
Rozgrzać olej w ciężkim garnku 4-do 5-kwartowym (najlepiej żeliwnym) na dużym ogniu, aż zarejestruje się w temperaturze 182° na termometrze. Ostrożnie obniżyć 1 filet do oleju (temperatura oleju spadnie do 340 ° F), a następnie smażyć na złoty kolor i tylko gotowane przez, 3 do 4 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Filet przełożyć szczelinową szpatułką do stojaka ustawionego nad ręcznikami papierowymi, aby na krótko odcedzić, następnie przełożyć na płytką patelnię do pieczenia i utrzymać ciepło w piekarniku. Smażyć Pozostałe filety w ten sam sposób, przywracając za każdym razem oliwę do temperatury 182°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Transfer fillet with a slotted spatula to a rack set over paper towels to drain briefly, then transfer to a shallow baking pan and keep hot in oven. Fry remaining fillets in same manner, returning oil to 182° each time.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn