Sum i ziemniaki z salsą Verde
Sum i ziemniaki z salsą Verde może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na 4,37 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 507 kalorii, 31g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, świeżo zmielony pieprz, lekko płaskolistne liście pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Młode Ziemniaki Z Salsą Verde, Ziemniaki Salsa Verde, oraz Łosoś z ziemniakami salsa verde dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pietruszkę, kapary, czosnek, sok z cytryny, pastę anchois, musztardę, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu umieścić w blenderze. Puls do posiekania. Po uruchomieniu maszyny dodaj 7 łyżek oleju w cienkim strumieniu, aby uzyskać gładkie puree.
Umieść ziemniaki w średnim rondlu z osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień,i gotować do miękkości, o 15 protokół.
Zapalić grill lub podgrzać brojlery. Rybę zalać pozostałą 1 łyżką oleju i posypać pozostałą 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Grillować lub smażyć rybę przez 3 minuty. Skręcić i gotować, aż po prostu zrobić, 3 do 4 minut dłużej.
Aby służyć, skropić trochę salsa verde nad rybą i ziemniakami.
Podawać Pozostałe salsa verde obok.
Alternatywy dla ryb: zamiast sumów można użyć miecznika, łososia, halibuta lub steków z tuńczyka, lub filetów mahimahi lub makreli-właściwie prawie każdej ryby, którą można grillować.
Wino Polecane: niegdyś jedno z najpopularniejszych włoskich win białych, obecnie jest lepsze niż kiedykolwiek. Popijaj to z tym daniem i odkryj, jak pikantny charakter wina uzupełnia zarówno ryby, jak i ostre sosy.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.