Sum & Potato Hash

Sum & Potato Hash
Catfish & Potato Hash to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 30 porcjami. Ta przystawka ma 34 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Ten przepis od Eating Well ma 18 fanów. Mieszanka oleju canolan, ziemniaki russet, szynka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Catfish & Potato Hash For Two, Sum z Haszem kukurydzianym, oraz Zupa z kalafiora ziemniaczanego pasternak z pancettą ziemniaczaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Poke kilka otworów w ziemniakach i kuchenka mikrofalowa na wysoki, aż gotowane przez, 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
2
Ziemniaki pokroić na pół i odstawić na bok; grubo posiekać, gdy ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć.Tymczasem podgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj sum i gotować, często mieszając, aż tylko gotowane przez i nieprzezroczyste, 4 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SumSum
4
Przenieś na talerz za pomocą łyżki szczelinowej i wyrzuć płyn na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać pozostałe 2 łyżeczki oleju, papryka, szalotki i szynki i gotować, mieszając, aż warzywa będą miękkie, o 4 protokół.Odstawić suma na patelnię wraz z posiekanymi ziemniakami, musztardą, solą i pieprzem. Nadal gotować, mieszając delikatnie, aż połączone i ogrzane przez, O 2 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
SumSum
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Podawać z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Sum można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćEkspert
Gotowe W42 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia3
Magazyn