Sukkotasz i Homar
Przepis Sukkotash i homar jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i pescatariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 218 kalorii, 10g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka masła, kukurydzy, goździków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Jedzenie na Watchers: The Lobster Lady Maine Lobster Rolls, Ravioli z homara z bulionem z homara i sosem z trawy cytrynowej i skorupiaków, oraz Homar na parze z sosem ziołowym i Bisque homara.
Instrukcje
W dużym przykrytym czajniku przynieś 6-litrową osoloną wodę do toczącego się wrzenia na dużym ogniu.
Dodaj homary, przykryć, i gotować przez 10 protokół.
Odcedzić i schłodzić pod zimną bieżącą wodą. Nożycami do drobiu odetnij pazury i łuski ogona i ostrożnie usuń mięso. Jeśli homary są samicami, zarezerwuj ziarnisty Czerwony koral i drobno posiekaj. Przykryć i schłodzić mięso homara i koral.
Ostrym nożem odetnij jądra z kolby, krojąc od góry ucha w dół, ale nie za blisko kolby. Powinieneś mieć około 4 filiżanek. Za pomocą małej łyżki zeskrobać mleczny płyn z kolb do średniej miski.
W średnim rondlu lekko osolonej wrzącej wody, blanszować fasolę lima aż prawie miękka, 3 do 5 protokół. Schłodzić pod zimną bieżącą wodą.
W dużym, ciężkim rondlu rozpuścić masło na średnim ogniu.
Dodaj śmietanę. Gdy zacznie parować, dodaj kukurydzę i jej miąższ i gotuj przez 10 minut, często mieszając, aż ciecz lekko zgęstnieje.
Dodaj fasolę lima i gotować kolejny 2 minut, aż fasola są po prostu miękkie.
Dodać mięso homara i gotować dodatkowe 3 minuty, aż mięso jest rozgrzane przez. Doprawić goździkami, cayenne, solą i pieprzem. Złóż szczypiorek.
Łyżka sukkotash i homara w równych proporcjach na 4 ciepłe talerze zupy i służyć.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Fess Parker Santa Barbara Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Nuty kwiatowe i kwiaty pomarańczy, mieszają się z zapachami cytrusów, brzoskwini, wiciokrzewu i lekkiej moreli na nosie. Na podniebieniu znajdziesz smaki brzoskwini, moreli i cytrusów. Te smaki łączą się, aby uzyskać suchy, ale dobrze zbalansowany Riesling.