Sugar Cookie Ghosts
Sugar Cookie Ghosts może być tylko deserem, którego szukasz. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 91 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką cukier, masło, cukier cukierniczy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Happy Sugar Cookie Day - Amish Sugar Cookies, Brązowy Cukier Cynamon Cukier Ciastka Batony, oraz Brown sugar & Spice Sugar cookie frogs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło ze śmietaną i cukrem.
Dodać jajko i ubić, aż będzie puszyste. Zmiksuj wanilią. Przesiać mąkę, proszek do pieczenia i sól, mieszając, aż się połączą. Owinąć ciasto w folię i schłodzić przez 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Na posmarowanej mąką powierzchni rozwałkuj połowę ciasta do grubości 1/8 cala. Użyj foremki do ciastek ghost lub możesz użyć małego noża do cięcia ciasta na dowolne kształty duchów, jak pokazano. Zbieraj i przerzucaj resztki. Kontynuuj z pozostałym ciastem.
Umieścić ciasteczka na wysmarowanej blasze do pieczenia i piec przez około 8 minut, aż po prostu zmieni kolor na złoty. Nie zezwalaj na brązowienie plików cookie.
Kiedy ciasteczka są całkowicie chłodne, przykryj je białym lukrem królewskim i wciśnij czekoladowe wiórki do lukru, aby uzyskać oczy (i usta, jeśli chcesz).
Pozostaw lukier do wyschnięcia przed ułożeniem ciastek.
Ubij białko jaja i sok z cytryny, ubijając mikserem lub mikserem na stojąco. Ze średnią prędkością, ubijaj cukier cukierniczy, trochę na raz, aż mieszanina będzie gęsta, ale wciąż wystarczająco płynna, aby pokonać. Następnie ubijaj wysoko, aż mieszanina będzie gęsta i błyszcząca, około 3 minut. Przykryj powierzchnię folią, czekając na jej użycie. Royal icing po nałożeniu na ciastko uzyska mocne, błyszczące wykończenie. Lukier można przechowywać, szczelnie przykryty, w lodówce do tygodnia.