Suflety Z Trzema Serami

Suflety Z Trzema Serami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj sufletów z trzema serami. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 322 kalorie, 17g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 12% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, krem tatarski, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 30%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Suflety Serowe, Suflety Serowe, oraz Suflety z trzema serami podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w średnim rondlu. Wymieszaj mąkę; gotuj przez 1 minutę lub do uzyskania bąbelków. Stopniowo dodawać mleko, musztardę, sól i sos z ostrej papryki. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Zmniejszyć ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry SosOstry Sos
MusztardaMusztarda
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać sery; mieszać do stopienia.
3
Zdjąć z ognia i odstawić.
4
W małej misce ubić żółtka, aż będą gęste i cytrynowe, około 3-4 minut. Wymieszać w 1/3 szklanki mieszanki serowej. Powrót wszystko do rondla stale mieszając; gotować przez 1-2 minuty dłużej. Całkowicie schłodzić, około 30-40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
SerSer
CytrynaCytryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
W innej misce ubić białka i śmietanę z kamienia nazębnego, aż powstaną sztywne szczyty. Złożyć w mieszaninę sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Wlać do nieprzygotowanych 1-filiżanek sufletów lub kubków budyniowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
7
Umieścić na płytkiej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Wlać ciepłą wodę do większej patelni na głębokość 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Piec, bez przykrycia, w temperaturze 325° przez 40-45 minut lub aż blaty będą złotobrązowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn