Suflety Z Gorącej Czekolady
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj suflety z gorącej czekolady. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 383 kalorie. Ten przepis służy 12 i kosztuje 83 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz cynamon-cukier, słodko-gorzką czekoladę, żółtka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme, Suflety Czekoladowe, oraz Suflety Czekoladowe.
Instrukcje
Nasmaruj DNA tylko dwunastoma 6-uncjami. ramekiny lub kubki z kremem; odstawić. W dużej kuchence mikrofalowej roztopić masło i czekoladę; mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Odstawić.
W dużej misce ubić jajka i żółtka na dużej prędkości przez 3 minuty lub do lekkiego i puszystego. Stopniowo dodawać cukier, ubijając, aż będzie gęsty i cytrynowy, około 5 minut. Ubić w mieszance czekoladowej.
Połączyć mąkę i proszek do pieczenia; ubić do mieszaniny jaj tylko do połączenia.
Napełnić przygotowane ramekiny do połowy pełne; posypać pianką.
Piec w temperaturze 400° przez 12-15 minut lub do góry jest nadmuchany i centrum pojawia się zestaw.
Posypać cukrem cynamonowym; podawać natychmiast. Przechowywać w lodówce resztki.