Suflety Czekoladowo-Whiskey

Suflety Czekoladowo-Whiskey
Czekoladowo-Whiskey Soufflé tarty może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.61 za porcję. Jedna porcja zawiera 603 kalorie, 8G białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cukru, cukru pudru, kryształków kawy rozpuszczalnej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Tarty Sufletowe Z Ciepłą Czekoladą, Budyń chlebowy suflet z sosem Whiskey, oraz Budyń chlebowy suflet z sosem Whiskey.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. zmiksuj wszystkie składniki w procesorze, aż ciasto zbierze się razem. Uformuj ciasto w kłodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pokrój na 8 równych rund. Naciśnij 1 Okrągły nad dolną i górną stroną każdej z ośmiu patelni tartlet 4 1/2 x 3/4 cala z wyjmowanym dnem. Przebić skorupy widelcem.
3
Piec skórki do bladego złota, o 18 protokół. Schłodzić w patelniach na stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Odstawić obfite 1/3 szklanki posiekanej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
2
Pozostałą posiekaną czekoladę umieścić w średniej metalowej misce ustawionej na rondlu z ledwo gotującej się wody( nie pozwól, aby dno miski dotykało wody); mieszać, aż stopi się i będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wyjąć miskę z wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Ubij whiskey, wanilię, kawę i sól, a następnie żółtka. Ubij białka w innej średniej misce, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać cukier, ubijając aż będzie sztywny, ale nie suchy. Złóż połowę białek do mieszanki czekoladowej. Złóż w zarezerwowanej 1/3 szklanki posiekanej czekolady, a następnie pozostałe białka. Podzielić mieszaninę między skorupy. Zamrozić co najmniej 3 godziny. (Można dokonać 1 tydzień wcześniej. Przykryj i trzymaj zamrożone.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
WhiskeyWhiskey
KawaKawa
CukierCukier
żółtko Jajażółtko Jaja
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Rozgrzej piekarnik do 191°. popchnij dno zamrożonych tartlets do góry, aby zwolnić z boków patelni. Ułóż tartlets na dnie patelni na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Piec do napełniania ptysie i zaczyna pękać, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Ułożyć tartlets na talerzach. Łyżka bitej śmietany obok. Top z wiórkami czekolady, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiórki CzekoladoweWiórki Czekoladowe
Bita śmietanaBita śmietana
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn