Suflety Czekoladowe Bez Mąki

Suflety Czekoladowe Bez Mąki
Suflety czekoladowe bez mąki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 25 porcji z 67 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz białka, masło, żółtka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Suflet jabłkowy bez mąki dla dwojga, Suflety Czekoladowe, oraz Suflety Czekoladowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Obfite masło 6 8-oz. suflety.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Masło posypać cukrem do okrycia. Naczynia układamy na blasze do pieczenia i odstawiamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Wprowadźcie 1. woda do wrzenia na średniej patelni. Umieść czekoladę, mleko i 1 łyżkę. masło w małej metalowej misce. Włóż miskę do wody i zdejmij patelnię z ognia. Mieszaj od czasu do czasu, aż czekolada się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
WodaWoda
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Wyjąć miskę z wody, wymieszać z żółtkami i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
W dużej czystej misce ubij białka, sól i śmietanę z kamienia nazębnego, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Posypać 6 łyżkami. cukrem i ubić, aż powstaną sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
8
Ubić 1/4 ubitego białka do masy czekoladowej. Fold mieszaniny czekolady do pozostałych białek. Podzielić mieszaninę równomiernie pomiędzy przygotowane suflety i piec, aż zestaw, ale nadal miękkie w środku, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Podawać natychmiast, z kremem z wanilii, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
KremKrem
TrudnośćTwardy
Gotowe W25 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia0
Magazyn