Suflet z tuńczykiem i brokułami jest pescatarian danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje 98 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz brokuły, produkt jajeczny bez cholesterolu, ostry ser cheddar i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać jajko z wolnego wybiegu, możesz śledzić to danie główne z Panierowane " Karmazyn z krewetkami, koprem włoskim i sałatką pomarańczową jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Suflet czekoladowy dla dwojga, Suflet Kukurydziany, oraz Mrożona czekolada "suflety dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Grgich Hills Estate Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 47 dolarów.