Suflet z serem i boczkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj suflet z serem i boczkiem. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 669 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 60 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, mąkę, białka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Suflet Serowy Z Sałatką Z Boczku Rukolą, Ciepły suflet serowy Edam z chrupiącym boczkiem, oraz Suflet jajeczny z boczkiem i szparagami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. boczek gotuj aż będzie chrupiący, osusz na papierowych ręcznikach, a następnie grubo posiekaj.
W średnim rondlu rozpuścić 1 łyżkę masła, następnie dodać posiekaną cebulę. Gotować, aż cebula będzie miękka i zacznie brązowieć, o 10 protokół.
Cebulę posypać mąką i mieszać, aż cebula będzie dobrze pokryta.
Dodaj mleko i ubijaj stale, aż mleko zacznie gęstnieć i nie ma grudek mąki lub cebuli, a następnie dodaj cheddar w małych dodatkach, stale ubijając, aż ser się stopi. Po rozpuszczeniu sera, dodać cebulę i sos Worcestershire i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
Pozostałą masę posmarować sufletem, a następnie polać startym parmezanem. Po wystygnięciu mieszanki serowej (na tyle, że palec nie spali się, jeśli zanurzysz go w sosie), ubijamy żółtko i posiekany boczek. Używając trzepaczki, miksera ręcznego lub miksera stojącego, ubijaj jajka, aż utworzą się sztywne szczyty. 1/4 białka ułożyć na masę serową, następnie delikatnie ułożyć pozostałe białka.
Umieścić ciasto suflet w przygotowanym naczyniu i delikatnie umieścić w piekarniku, aż puffy i brązowy, o 40 protokół.
Podawać natychmiast z zieloną sałatką i lekkim białym winem.