Suflet Z Kaszy Hominy
Suflet z kaszy Hominy może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 366 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób naprawdę lubi to Południowe danie. Jeśli masz białka, żółtka, kasza hominy, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Hominy Grits Pongal, Kasza Hominy Adai, oraz Krewetki i kasza z grilla Hominy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Kaszę ubić do wrzącej wody w metalowej misce, a następnie ustawić miskę na rondlu z gotującą się wodą. Gotować, stale mieszając, 2 minuty.
Wymieszać 1 szklankę mleka i 3/4 łyżeczki soli i gotować, stale mieszając, 15 minut. Kasza będzie bardzo gęsta.
Wyjąć miskę z ognia i wymieszać w pozostałej szklance mleka i masła. Powrót miskę do gotującej się wody i gotować, mieszając, aż gładkie i ogrzane przez, O 2 protokół.
Wyjąć miskę z ognia i ubić żółtka, następnie ostudzić do letniej.
Białka ubić z pozostałą 1/4 łyżeczki soli za pomocą miksera elektrycznego, aż po prostu trzymać sztywne szczyty, a następnie złożyć na kaszę delikatnie, ale dokładnie.
Włączyć mieszaninę na maśle 2 1/2-do 3-quart naczynia do pieczenia i piec w środku piekarnika, aż rumiane i dmuchane, 40 do 45 protokół.
* Możesz użyć podwójnego kotła do gotowania kaszy, ale uważamy, że łatwiej jest mieszać je w metalowej misce, gdy się zagęszczają.