Suflet parmezanowy ze świeżymi ziołami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc wypróbuj suflet parmezanowy ze świeżymi ziołami. Ten przepis służy 6 i kosztuje 83 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 10g białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i zbierz sól, szczypiorek śmietany tatarskiej, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Spróbuj Fines Herbes Pesto Rub, Omlet z drobnymi ziołami, oraz Cała ryba w sosie z drobnoziarnistych ziół dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko posmarować 2-quart souffl danie z gotowania sprayu; posypać bułkę tartą na dnie i boki naczynia. Odstawić.
Podgrzać średni rondel na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj szalotki; smażyć 2 minuty lub do miękkości.
Wyjąć szalotkę z patelni; odstawić.
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę, sól i pieprz połączyć w rondlu. Stopniowo dodawać mleko, mieszając trzepaczką do wymieszania; mieszać z winem. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając; gotować 1 minutę lub aż zgęstnieje.
Umieścić żółtko w średniej misce i stopniowo mieszać około jednej czwartej gorącej mieszaniny mleka do żółtka, stale mieszając trzepaczką.
Dodaj do pozostałej gorącej mieszaniny mleka, stale mieszając. Gotować przez 30 sekund, stale mieszając; zdjąć z ognia.
Dodać ser; mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Wymieszać w szalotki, pietruszka, szczypiorek, oregano, i estragon, w razie potrzeby. Łyżka mieszanki sera do dużej miski.
W dużej misce umieścić białka i śmietanę z kamienia nazębnego; ubić mikserem z dużą prędkością do uzyskania sztywnych szczytów. Delikatnie wymieszać jedną czwartą mieszaniny białka jaj w mieszaninę sera; delikatnie złożyć pozostałą mieszaninę białka jaja. Łyżka do przygotowanego naczynia.
Piec w 350 przez 55 minut lub do puffy, złoty, i ustawić.