Suflet makaronowo-serowy z szynką wiejską z restauracji bataty

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj sufletów z makaronem i serem z szynką wiejską z restauracji Batatoes. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.49 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 753 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz tłuszcz z bekonu, śmietanę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 124 powiedziałoby, że trafiło na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron ziemniaczany ze szpinakiem, Niskowęglowodanowy ,niskotłuszczowy, słodki ser i indywidualny suflet jajeczny, oraz Wegański makaron z serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni. Posmaruj 2-litrowe suflety. Doprowadzić garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu. Gotować makaron, aż dopiero zaczyna mięknąć do etapu al dente.
Odcedzić makaron i odstawić do garnka.
Rezerwa 1/2 szklanki cheddar. Do gorącego makaronu wymieszać pozostały cheddar, ser pleśniowy i parmezan.
Jajka, śmietanę, śmietanę i koperek połączyć w misce i dobrze ubić.
Dodaj go do mieszanki makaronów. Dobrze wymieszać.
Rozgrzać smar boczku na patelni na średnim ogniu.
Dodać szynkę i gotować przez 2 protokół, lub do ogrzania przez. Szynkę wymieszać z makaronem i wlać do przygotowanej patelni.
Posypać zarezerwowany cheddar na wierzchu.
Piec suflet na środku piekarnika przez 20 do 25 minut lub do momentu, aż krem zostanie ustawiony.