Suflet Czekoladowy
Nigdy nie moã ... ¼esz mieã " ‡ zbyt wiele przepisãƒâ3w na przystawki, wiã"  ™ c daj suflet czekoladowy sprãƒâ3bowaã " â‡. Ten przepis służy 25. Jedna porcja zawiera 59 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz cukier, wanilia, tapioka minute, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Jest dostarczany przez KraftRecipes.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 10%. Podobne przepisy to Suflet czekoladowy dla dwojga, Mrożona czekolada "suflety, oraz Suflet Z Ciemnej Czekolady I Orzechã3w Laskowych.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°.
W średnim rondlu umieść cukier, tapiokę, czekoladę i sól. Stopniowo mieszać w mleku.
Odstawić 5 min. Doprowadzić do pełnego wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając.
Zdjąć z ognia. Wymieszać wanilią.
Białka ubić w małej misce z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż sztywne szczyty tworzą; odstawić. Beat żółtka w dużej misce na dużej prędkości, aż gęste i cytryny kolorowe.
Dodać mieszankę tapioki; ubijać aż do dobrze wymieszanego. Delikatnie wymieszać z białkami.
Wlać do 1-1 / 2-qt. naczynie do pieczenia.
Umieść naczynie w dużej patelni do pieczenia, a następnie umieść w piekarniku. Ostrożnie wlać wrzącą wodę do patelni do pieczenia, aby uzyskać 1 cal w górę strony naczynia do pieczenia.
Piec od 1 godziny do 1 godziny 5 min. albo dopóki środek nie zostanie ustawiony.
Podawać na ciepło z sosem z białej czekolady (patrz wskazówka), w razie potrzeby.