Sue ' s Rigatoni z pieczoną czerwoną papryką, karczochami i szparagami
Sue ' s Rigatoni z pieczoną czerwoną papryką, karczochami i szparagami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 750 kalorii. Na $3.55 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, mąkę, szparagi i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%. Podobne przepisy to Rigatoni z pikantną kiełbasą z kurczaka, szparagami, bakłażanem i pieczoną papryką, Rigatoni Z Kiełbasą, Karczochami I Szparagami, oraz Rigatoni Al Forno (pieczone Rigatoni) z prażonymi szparagami i na.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj 4-ćwiartowe naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Paprykę smażyć na grillu gazowym lub pod brojlerem, aż poczernieje ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Płatki Warzywne
3
Umieść w plastikowej torbie na 10 minut, aby poluzować Skórki. Obrać i nasiona papryki; pokroić w plastry 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
4
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
5
Dodać makaron i gotować przez 10 minut; dodać szparagi i karczochy i gotować 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
6
Odcedzić i przelać do dużej miski; wymieszać z oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać z mąką i gotować 2 protokół. Stopniowo dodawać mleko, ubijając, aż będzie gładkie. Gotować, aż sos zgęstnieje, ubijając często, o 8 protokół.