Sue ' s Rigatoni z pieczoną czerwoną papryką, karczochami i szparagami

Sue ' s Rigatoni z pieczoną czerwoną papryką, karczochami i szparagami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 750 kalorii. Na $3.55 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, mąkę, szparagi i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%. Podobne przepisy to Rigatoni z pikantną kiełbasą z kurczaka, szparagami, bakłażanem i pieczoną papryką, Rigatoni Z Kiełbasą, Karczochami I Szparagami, oraz Rigatoni Al Forno (pieczone Rigatoni) z prażonymi szparagami i na.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj 4-ćwiartowe naczynie do pieczenia.
Paprykę smażyć na grillu gazowym lub pod brojlerem, aż poczernieje ze wszystkich stron.
Umieść w plastikowej torbie na 10 minut, aby poluzować Skórki. Obrać i nasiona papryki; pokroić w plastry 1/2 cala.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 10 minut; dodać szparagi i karczochy i gotować 4 protokół.
Odcedzić i przelać do dużej miski; wymieszać z oliwą z oliwek.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać z mąką i gotować 2 protokół. Stopniowo dodawać mleko, ubijając, aż będzie gładkie. Gotować, aż sos zgęstnieje, ubijając często, o 8 protokół.
Wyjąć z ognia i wymieszać z serem Fontina i 2 1/4 szklanki parmezanu. Mieszaj, aż sery się stopią i sos będzie gładki. Doprawić solą i pieprzem.
Wlać makaron i wymieszać z rukolą i czerwoną papryką.
Wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia i posypać pozostałymi 3/4 szklanki parmezanu.
Przykryć folią aluminiową i piec w nagrzanym piekarniku przez 50 minut. Odkryć i piec 10 minut dłużej.