Suche Smażone Kalmary

Suche Smażone Kalmary
Suche Smażone kalmary może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $5.79 za porcję. Jedna porcja zawiera 4421 kalorii, 21g białka, oraz 476g tłuszczu. Mieszanka oleju z orzeszków ziemnych, mąki kukurydzianej, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Smażone Kalmary, Smażone Kalmary, oraz El Farol Smażone Kalmary dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść olej z orzeszków ziemnych w holenderskim piekarniku 4 do 5 i umieść na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Rozgrzać olej, aż osiągnie 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
3
Kalmary dokładnie opłucz i osusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
4
Przetnij macki na pół wzdłuż, a rury na 1/2-calowe pierścienie. Odstawić.
5
Umieść mąkę i mąkę kukurydzianą w średniej misce i wymieszaj, aby połączyć. W małych garściach, pogłębiać kalmary w mieszaninie mąki i mąki kukurydzianej i strząsnąć nadmiar. Partiami delikatnie opuść kałamarnicę do gorącego oleju. Gotować przez 1 minutę. Kałamarnica nie będzie rumiana, ale lekko złota.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
KałamarnicaKałamarnica
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
6
Wyjmij kałamarnicę i przenieś do stojaka chłodzącego odwróconego do góry nogami ustawionego nad wyłożoną gazetą patelnią z prześcieradłem. Doprawić solą i pieprzem, według uznania. Powtarzaj, aż wszystkie kalmary zostaną ugotowane. Pamiętaj, aby sprawdzić temperaturę oleju przed każdą porcją, aby upewnić się, że jest to 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
KałamarnicaKałamarnica
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn