Suche Smażone Kalmary

Suche Smażone Kalmary
Suche Smażone kalmary może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $5.79 za porcję. Jedna porcja zawiera 4421 kalorii, 21g białka, oraz 476g tłuszczu. Mieszanka oleju z orzeszków ziemnych, mąki kukurydzianej, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Smażone Kalmary, Smażone Kalmary, oraz El Farol Smażone Kalmary dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść olej z orzeszków ziemnych w holenderskim piekarniku 4 do 5 i umieść na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Rozgrzać olej, aż osiągnie 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Kalmary dokładnie opłucz i osusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
4
Przetnij macki na pół wzdłuż, a rury na 1/2-calowe pierścienie. Odstawić.
5
Umieść mąkę i mąkę kukurydzianą w średniej misce i wymieszaj, aby połączyć. W małych garściach, pogłębiać kalmary w mieszaninie mąki i mąki kukurydzianej i strząsnąć nadmiar. Partiami delikatnie opuść kałamarnicę do gorącego oleju. Gotować przez 1 minutę. Kałamarnica nie będzie rumiana, ale lekko złota.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
KałamarnicaKałamarnica
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
6
Wyjmij kałamarnicę i przenieś do stojaka chłodzącego odwróconego do góry nogami ustawionego nad wyłożoną gazetą patelnią z prześcieradłem. Doprawić solą i pieprzem, według uznania. Powtarzaj, aż wszystkie kalmary zostaną ugotowane. Pamiętaj, aby sprawdzić temperaturę oleju przed każdą porcją, aby upewnić się, że jest to 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
KałamarnicaKałamarnica
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn