Suadero Tacos z salsą Serrano-Cilantro

Suadero Tacos z salsą Serrano-Cilantro
Suadero Tacos z Serrano-Cilantro Salsa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 465 kalorii, 36g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 3,33 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka tortilli kukurydzianych w rozmiarze fajita, kliny z limonki, meksykańskie oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Smokey Filet z Serrano-Papaya Salsan i Serrano-Mint-Cilantro Chutney, Salsa De Serrano Rojo (Czerwony Sos Serrano), oraz CHIPOTLE rybne TACOS z salsą brzoskwiniową kolendry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubij razem 5 pierwszych składników i 4 łyżki. olej; skropić mieszankę soku z cytryny nad stekiem w dużym płytkim naczyniu lub plastikowej torbie do zamrażarki z zamkiem błyskawicznym. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 1 do 12 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
StekStek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Wyjąć stek z marynaty, odrzucając marynatę. Pat stek suchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
StekStek
3
Ciepło pozostałe 2 łyżki. olej w 12-calowej żeliwnej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj stek, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 5 do 8 minut lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
5
Przenieść stek do deski do krojenia i odstawić 10 minut. Posiekaj stek.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6
Stek łyżka do ciepłych tortilli; top z posiekaną cebulą i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
KolendraKolendra
CebulaCebula
StekStek
7
Podawać z salsą Serrano-Cilantro i limonką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
KolendraKolendra
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Williams Selyem Westside Road sąsiadów Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 140 dolarów za butelkę.
Williams Selyem Westside Road Sąsiedzi Pinot Noir
Williams Selyem Westside Road Sąsiedzi Pinot Noir
Petarda wina, 2015 Westside Road sąsiedzi jest wybuchowy zarówno w nosie, jak i na podniebieniu. Aromaty czarnej maliny i czarnej wiśni uzupełnione są nutami cedru, ziela angielskiego, wanilii i czarnej herbaty. Intrygująca nuta nasion selera dodatkowo kompleksuje wybitny nos. Młody i zuchwały, tekstura jest znakomita z kręgosłupem orzeźwiającej kwasowości i gliniastej ziemistości, która przekazuje smaki jasnej wiśni i maliny Bing. Wino kończy się wyrafinowanymi taninami przypominającymi herbatę oraz zmiażdżoną skałą i mineralnym wykończeniem. Wino, którego nie można przegapić!
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia25
Magazyn