Stuletni Francuski Dressing może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.62 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 232 kalorie, 3G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka octu, cebuli, soli selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Sałatka Jajeczna Century, Sylabub z XVIII wieku, oraz Sałatka z Zielonego topu XXI wieku.
Instrukcje
1
Połączyć wodę i cukier w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować 10 minut. Wymieszać z sokiem z cytryny; gotować dodatkowe 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia; ostudzić. Wymieszać z octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet
3
Przenieść mieszaninę do dużej miski mieszającej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
4
Stopniowo dodawać olej, ciągle bijąc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
5
Dodać pozostałe składniki; ubić do zgęstnienia i dobrze wymieszać. Przykryć; przechowywać w lodówce.