Strudel Z Serem Warzywnym
Strudel z serem warzywnym jest wegetariańska przepis z 6 porcjami. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 11% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 310 kalorii. Jeśli masz czosnek w proszku, Jajko, ciasto francuskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy są Strudel Z Serem Warzywnym, Strudel grzybowy, serowy i warzywny, oraz Strudel Warzyw Korzeniowych.
Instrukcje
Rozmrażaj arkusz ciasta w temperaturze pokojowej przez 40 minut lub do momentu, gdy będzie łatwy w obsłudze.
Piekarnik rozgrzać do 400 stopni F.
Wymieszaj jajko i wodę w małej misce.
Rozgrzej olej na patelni o średnicy 12 cali na średnim ogniu.
Dodać paprykę, grzyby, bakłażan, cebulę, czosnek w proszku i bazylię i gotować, aż warzywa będą miękkie i płyn odparuje.
Ostudzić do temperatury pokojowej.
Ciasto rozłożyć na lekko posypanej mąką powierzchni.
Zwiń arkusz ciasta w prostokąt 16x12 cali. Z krótkimi bokami zwróconymi do ciebie, łyżka mieszanki warzywnej na dolnej połowie arkusza ciasta do 1 cala krawędzi. Top z serem. Zaczynając od krótkiego boku, zwinąć się jak galaretka. Tuck końce pod uszczelnienie.
Miejsce seam-side dół na blasze do pieczenia.
Piec przez 25 minut lub aż ciasto będzie złote. Pokrój i podawaj na ciepło.