Strona główna frytki z grzybami
Przepis domowe frytki z grzybami może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.33 za porcję. Ta przystawka ma 239 kalorii, 8G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz oliwę z oliwek, natkę pietruszki, grzyby shiitake i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Vol-au-Vent wypełniony kremowym selerem i grzybami z ' Home Made Winter, Domowe frytki w domu, oraz Domowe Frytki.
Instrukcje
Ziemniaki gotować w dużym rondlu z wrzącej osolonej wody, aż tylko miękkie, o 12 protokół.
Odcedzić ziemniaki. Super. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Cover; chill.)
Roztopić 2 łyżki masła z olejem w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać ziemniaki; smażyć na złoty kolor, od czasu do czasu obracając i dodając 1 łyżkę masła w połowie gotowania, o 18 protokół.
Rozpuścić 1 łyżkę masła na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać wszystkie grzyby; smażyć na złoty kolor, 6 protokół.
Do ziemniaków dodajemy grzyby i natkę pietruszki; mieszamy. Doprawić solą i pieprzem.