Stromboli Szynkowo-Szwajcarskie
Szynka-i-Szwajcarski Stromboli wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 252 kalorie. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli, drożdże chleb maszyna, musztarda, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szynka i Szwajcarskie Stromboli, Stromboli Szynkowo-Szwajcarskie, oraz Szynka i Szwajcarskie Stromboli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem. Postępuj zgodnie z instrukcjami producenta, aby umieścić mąkę i następne 6 składników (mąka przez musztardę) na patelni i wybierz cykl ciasta; uruchom maszynę do chleba.
Ciasto wyjąć z maszyny (nie piec). Ciasto wyłożyć na mąkę i wyrabiać przez 30 sekund. Przykryj ciasto i pozostaw na 10 minut.
Rozwałkuj ciasto na owal o wymiarach 10 x 8 cali na lekko posypanej mąką powierzchni.
Posypać szynką i serem na pół owalu, wzdłuż, pozostawiając 1-cal granicy. Złożyć ciasto nad nadzieniem i nacisnąć krawędzie i końce razem do uszczelnienia.
Przykryj dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia i kurz mączką kukurydzianą.
Miejsce Bochenek, szew stronie w dół, na przygotowanej patelni. Wykonaj 3 ukośne cięcia na głębokości 1/4 cala w poprzek górnej części bochenka za pomocą ostrego noża. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia rozmiaru.
Wyjąć ciasto; posmarować jajkiem.
Piec w 350 przez 35 minut lub aż zbrązowieje. Lekko schłodzić.